Szabadnap!

Szabadnap!

Videó: Fürdőruhás mikulások kocogtak a belvárosban

idén kegyesebb volt velük az időjárás, de nem csak ezért élvezték

2019. december 18. - szabadnap

191216_furdoruhasmikulaskocogas01.jpgMinden év decemberében megrendezik a Fürdőruhás Mikulás Kocogást. A félmeztelen résztvevők futnak egy kört a belvárosban, hogy elhozzák az ünnepi hangulatot és mosolyt csajlanak a járókelők arcára. A kezdeményezés jótékony célokat is támogat, hogy nehéz sorsú gyerekeken segítsenek.

191216_furdoruhasmikulaskocogas02.jpgIdén már tizenhatodik alkalommal rendezték meg a Fürdőruhás Mikulás Kocogást. A helyszín és az útvonal változik olykor. A résztvevők évről-évre egyre többen vannak. Az időjérás ezúttal kegyeebb volt, mint a korábbi években, de a hangulat minden évben remek.  Nem csak a résztvevők körében, hanem azok körében is, akik találkoznka velük az utcákon. Előfordul, hogy am mintegy száz futó miatt a forgalmat is meg kell állítani, de ezt még az autósok sem szokták zokon venni, inkább élvezik a hangulatot, készítenek róluk néhány képet, aztán már mehetnek is tovább.

Idén az Édes Gyermekkor Alapítványt támogatták a Fürdőruhás Mikulás Kocogás Résztvevői, hogy nehéz sorsú gyerekek karácsonyát tegyék egy kicsit szebbé.

 

Tetszett? Kövess minket Facebookon és iratkozz fel a YouTube-on is!

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadnap.blog.hu/api/trackback/id/tr5215357406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása