Szabadnap!

Szabadnap!

Videó: az ország legjobb rúdtáncosát keresik

Rúdsport és Légtorna Országos Bajnokság

2019. november 03. - szabadnap

screenshot_2019-11-03_02_49_10.pngAz Angyalföldi Sportközpontban került megrendezésre a PolePlay Rúdsport és Légtorna Országos Bajnokság, melyen ötvennél több rúdtáncos indult, hogy megméresse maggát. A legfiatalabb induló hét éves gyermek, a legidősebb 50 év feletti és két férfi rúdtáncos is indult a versenyen.

Videónk:

Nem mindennapi sportág nem mindennapi Országos Bajnokságát rendezték meg Budapesten. A rúdtáncnak több féle műfaja is elterjedt. Ezúttal a Rúdsporté volt a főszerep, ami inkább az erőnlétről és a sport teljesítményről szól. Bár itt is fontos eleme a látvány és az esztétikum, az idén korábban általunk szintén feldolgozitt Pole Theatre műfaj sokkal inkább az előadásról és annak művészi voltáról, teatralitásáról szólnak, mint ez a sportosabb ágazat.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadnap.blog.hu/api/trackback/id/tr6415284638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kelly és a szexi dög 2019.11.10. 13:10:32

a múltkor volt egy hastáncos férfi is valamelyik műsorban - az is durva
süti beállítások módosítása