Szabadnap!

Szabadnap!

Videó: 15 éves a Rómeó és Júlia musical

a Sportarénában ünnepli az évfordulót a bombasiker romantikus musical

2019. szeptember 13. - szabadnap

romeo_julia-musical-sportarena.jpgAz Operettszínházban már 15 éve fut nagy sikerrel Shakespeare Rómeó és Júlia drámájának Gérard Presgurvic hangszerelésében világhírűvé vált musical változata. Most egy nagy szabású aréna produkció keretében minden eddiginél nagyobb színpadra rendezett előadással ünneplik a darab születésnapját.
A Mészáros Árpád Zsolt és Szinetár Dóra főszereplésével híressé vált darabot ma már új szereposztásban játsszák. Rómeót Veréb Tamás, Júliát pedig Kardffy Aisha alakítja, de az első szereposztás Rómeója, Mészáros Árpád Zsolt is visszatér a színpadra egy másik szerepben.

Videó:

Program: Rómeó és Júlia Musical
Dátum: 2019. szeptember 14. (Szombat)
Kezdés: 15:00 és 19:30
Helyszín: Papp László Sportaréna, 1143 Budapest, Stefánia Út 2.
Belépő: 7900-19 900 Ft

A produkció közleménye a 15. évfordulós előadásról:

Különleges forgószínpad, extra fények, kivetítők és közel 120 szereplő (színészek, táncosok, Tűzmadarak, a csarnokot bejátszó statiszták csapata) valamint a Magyar Virtuózok Zenekarának közreműködése biztosítja a lenyűgöző élményt szeptember 14-én az Arénában. 

Dolhai Attila, Bereczki Zoltán és Mészáros Árpád Zsolt legendás szerepeit - a három örömben és bánatban osztozó, sírig hűséges jó barát: Rómeó, Mercutió és Benvolió alakját - Veréb Tamás, Cseh Dávid Péter és Kerényi Miklós Máté varázsolja a nézők elé. 

Az ellenségeskedő szülők szerepeit Détár Enikő (Montague-né) és Muri Enikő (Capuletné) valamint Makrai Pál (Capulet) formálják meg. A korábbi előadás sztárja, Mészáros Árpád Zsolt ezúttal új szerepben (Lőrinc barát) szolgálja az előadás sikerét, míg mellette a fiatal színészgeneráció kiváló hangi adottságú képviselői bizonyítják majd tehetségüket az Aréna színpadán, mint Horváth Dániel és Kádár Szabolcs. Verona hercegének szigorú alakját Egyházi Géza jeleníti meg, míg a Dadát igazi meglepetés gyanánt, a kiemelkedő tehetségű operaénekes Mester Viktória kelti életre.

Veréb Tamás párjaként, Júlia szerepét a gyönyörű hangú, egzotikus szépségű lány, az Operettszínház fiatal tehetsége, Kardffy Aisha alakítja.

Különleges előadásra számíthatunk, amelyben a közönség nem csak nézője, hanem aktív résztvevője is lehet a darabnak… A Shakespeare drámája alapján írt musical szöveg és zeneszerzője Gérard Presgurvic úr örömmel fogadta a szervezők meghívását, így őt is köszönthetjük az előadáson.

 

Tetszett? Kövess minket Facebookon és iratkozz fel a YouTube-on is!

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadnap.blog.hu/api/trackback/id/tr6515071438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása