Szabadnap!

Szabadnap!

Rendhagyó nemzetközi verseny következik Kisteleken

2019. szeptember 27. - szabadnap

kistelekopen2019-plakat.jpgA hétvégén rendezik a 16. Kistelek Opent. A Csongrád megyei kisvárosban idén közel 400 pár versenytáncos vesz részt a nemzetközi viadalon.

Esemény: Kistelek Open 2019 nemzetközi táncverseny
Dátum: 2019. szeptember 28-29. (Szombat-Vasárnap)
Helyszín: Kistelek Sportcsarnok
Belépő: 2500-8000 Ft
Részletes program: a rendezvény weboldalán

Zsom Olivér, a PRO Art Táncstúdió elnöke elmondta, hogy 2019-ben a felnőtt latin és standard versenyeken kívül az U21-es standard világranglista megmérettetés kerül a középpontba.

„2020-ban Kistelek U21-es standard világbajnokságot rendez, ezért számunkra nagyon fontos az idei open. Fontos, hogy látványos bemutatóval készülünk, többek között a világbajnok Törökgyörgy Melinda is parkettre lép a gyermekáldás után. Ez Melinda, a Romani Design és a Pro-Art közös produkciója lesz, úgyhogy mindenképp rendhagyó Kistelek Opennel találkozhat a közönség” – mondta Zsom Olivér. A 16. Kistelek Opent szeptember 28-án és 29-én rendezik meg.

Forrás: Nemzeti Versenysport SzövetségKistelek Open weboldal

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadnap.blog.hu/api/trackback/id/tr4115181370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása