Szabadnap!

Szabadnap!

Videó: Hétvégén farsang az állatkertben

kedvezményes belépő a jelmezes gyerekeknek

2018. február 03. - szabadnap

zoo-allatok_farsangja_programplakat-3.jpgA 2018. február 2-4-ei hétvégén péntektől vasárnapig változatos farsangi programokkal és kedvezményekkel is várja a látogatókat a Fővárosi Állat- és Növénykert. A jelmezben érkező gyermekek például jelképes száz forintért mehetnek be.

A Fővárosi Állat- és Növénykert weboldalán ez olvasható a rendezvényről:

Időpont: 2018. február 2. — 2018. február 4.
 
„Légy ott!” az álarcos állatokkal mindhárom nap, vagy rejtőzz álarc mögé a kézműves standnál!

Idén először várja a látogatókat az Állatok Farsangja program február 2-től 4-ig, a Fővárosi Állat- és Növénykertben.

A háromnapos rendezvény ismeretterjesztő és szórakoztató programokat is rejt magában, amit egyetlen állatbarát sem hagyhat ki. A gyerekek készíthetnek álarcokat, bábokat, részt vehetnek karneváli arcfestésen, valamint érdekes állattörténeteket hallgathatnak. Lesz jegesmedve gyógyítás, ahol fény derül arra, hogy vajon megfázhat-e a jegesmedve. Február 2-án jelmezes vonuláson, a rendezvény ideje alatt pedig farsangi állatbemutatókon vehetnek részt az érdeklődők. Február 3-án és 4-én a Bóbita Band szórakoztatja a jelmezbálba érkezőket.

Azok a 14 év alatti gyermekek, akik jelmezben, farsangi álarcban érkeznek, 100 Ft-os jegyárral léphetnek be az Állatkertbe.

 

 

Tetszett? Kövess minket!

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadnap.blog.hu/api/trackback/id/tr8213629424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása