Szabadnap!

Szabadnap!

Idén is a gyalogosoké lesz Szabihíd

június 17 - augusztus 5 között négy hétvégére lezárják a Szabadság hidat

2018. május 28. - szabadnap
szabadsaghid-lezarva-fotobaloghzoltanmti.jpegNégy hétvégére idén is lezárják a Szabadság hidat, hogy a gyalogosok élvezhessék teljes terjedelmében. Megint lesznek rajta mindenféle programok, jóga órák, bulik, koncertek és a szórakozás megannyi formája.

A Szabadság híd a 2016-os villamos pályafelújítások miatti lezárása hivta rá fel a figyelmet, hogy milyen jó kis közösségi tér lehet egy Dunahíd, ha nem jár rajta forgalom. Tavaly már közösségi kezdeményezésre zárták le, akárcsak idén is.
Az Index és sok más lap is írt róla, hogy a Főváros bejelentette, 2018. június 17- augusztus 5 között egymásután négy hétvégén a gyalogosoké és a programoké lesz a Szabadsághíd. A városvezetők akárcsak a korábbi években, idén is kihangsúlyozzák, hogy ez egy alulról jövő kezdeményezés. Nehéz eldönteni, hogy ilyen büszkék rá, hogy valamit nem ők találtak ki, csak felkarolták, vagy inkább csak mossák kezeiket, ha valakinek nem tetszik a dolog és őket akarnák hibáztatni érte. Minden esetre a kezdeményező Valyo mozgalom elgondolásaiba és céljaiba, illetve a városvezetéshez fűződő viszonyukba elég jó betekintést ad az Index tavalyi interjúja.
Forrás: Index
Fotó: Balogh Zoltán/MTI

 

Tetszett? Kövess minket!

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadnap.blog.hu/api/trackback/id/tr7714008860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása