Szabadnap!

Szabadnap!

MineShow video - rövid mozgóképes beszámoló

rengetegen voltak kíváncsiak a Vasúttörténeti Parkban megrendezett Mine Showra

2019. augusztus 04. - szabadnap

190804_mineshow-splash.jpgEzúttal a Vasúttörténeti Parkban rendezték meg a MineShow-t, ahol a Minecraft és persze megannyi más játék iránt érdeklődők találkozhattak egymással és kedvenc vloggereikkel is.

Videónk:

A színpadi műsorok, kvízjátékok és a megannyi játék kipróbálási lehetőség melett elmaradhatatlan programpont volt a találkozási és dedikálási lehetőség a legnépszerűbb YouTuberekkel.

Van, akinek mondani sem kell, hogy kik voltak ott, maguktól is tudják. Másoknak pedig elég a név, nem kell nekik bemutatni őket. Akinek visszont még a videósok nevei sem mondanának semmit, azok gyoran nézzenek utánuk (linkek mellékelve), mert őket (és persze rajtuk kívül még jópár más videóst is, akiknek ezúttal nem jutott hely a műsorban) ma már többen nézik, mint a régimódi tévében és újságokban szereplő hírességeket.

DoggyAndy, ZsDav (443e feliratkozó), Sajt32 (285e feliratkozó), OwnMcKendry (141e feliratkozó), UborCraft (423e feliratkozó), luckeY (617e feliratkozó), Jánosik Gergő (243e feliratkozó), Polla Channel (356e feliratkozó), MesterMC (106e feliratkozó), Videó Info1 (114e feliratkozó) nem csak a színpadon szerepeltek, hanem dedikálási lehetőségeket is biztosítottak. Néhány kiválasztott pedig akár szűkebb körű beszélgetésen is részt vehetett kedvenceivel, ahol a közönség kérdéseire is válaszoltak.

Nektek milyen élményeitek vannak a rendezvényről? 

Tetszett? Kövess minket Facebookon és iratkozz fel a YouTube-on is!

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadnap.blog.hu/api/trackback/id/tr1214994530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása