Szabadnap!

Szabadnap!

Video: Felpörgött a Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál

látványos gumi füstölések, low rider, big foot show és Super Enduro verseny

2019. augusztus 10. - szabadnap

nemzetkoziamerikaiautofesztival.pngA hétvége egyik leglátványosabb és mozgalmasabb rendezvénye a Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál Komáromban. Akit megmozgat a benzingőz, a V8-as motorok zúgása és az égett gumifüst, annak ott a helye!

Videónk:

Tizennyolcadik alkalommal rendezik meg a komáromi Monostori erődben a Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivált, melyen rengeteg csodaszép amerikai autócsoda felvonul évről-évre. Akinek a leparkolt autók látványa nem nyújt elegendő élményt, azok látványos bemutatókat is élvezhetnek. A jobbára V8-as autócsodák hangversenyben és gumi füstülésben is összemérik képességeiket, a big foot óriások is bemutatkoznak.

Idén legelső alkalommal Super Enduro versennyel válik teljessé a rendezvény program kínálata, ahol extrém akadálypályán mérhetik össze képességeiket a motorosok a Monostori erőd domboldalában, hogy kiderüljön, ki nyeri el az Erőd Kupát.

Rendezvény: Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál
Időpont: 2019. Aug 8-11.
Helyszín: Monostori Erőd, Komárom
Weboldal: http://usacar.hu/

Nektek milyen élményeitek vannak a rendezvényről?

Video forrása: Szabadnap YouTube csatorna
Fotó: http://usacar.hu/

Tetszett? Kövess minket Facebookon és iratkozz fel a YouTube-on is!

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadnap.blog.hu/api/trackback/id/tr2814999532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása