Szabadnap!

Szabadnap!

Videó: Tömegek sétálnak a lezárt Láncíhdon

gyalogos Lánchíd és nehézkes közlekedés a belvárosban

2019. augusztus 18. - szabadnap

lanchid-nemzetiunnep-szabadnap.jpgA nemzeti ünnep alkalmából lezárták a Lánchidat, csak gyalogos forgalom használhatja. Még a kerékpárokról is leszállítják a bringásokat. Rengetegen sétálnak a hídon, viszont a belvárosi közlekedés igen nehézkessé vált a megannyi utcai rendezvény miatt.

Videónk:

A Lánchíd lezárása rendszeres nyári program és ugyan tömegek használják ki a ritka lehetőséget, de a tömegközlekedésre most sincs jó hatással. A Lánchídon közlekedő 16-os és 105-ös buszok terelt útvonalon közleekdnek, nem csak a Lánchidat, hanem a koncert helyszínné vált Clark Ádám teret is elkerülve.

A Várkert bazár előtt megrendezett Magyar Ízek Utcája miatt a 19-es és 41-es villamosok sem közlekednek, sőt az érintett környéken még a MOL Bubi állomásokat is kivonták a forgalomból. Szintén nehézkes a közlekedés a Kőrúton zajló 4-6 villamospálya felújítás miatt.

Aki a nemzeti ünnep rendezvényeire indul, készüljön sok sétára és vigyen magával vizet, naptejet, sapkát, akár napernyőt is!

 

 

Tetszett? Kövess minket Facebookon és iratkozz fel a YouTube-on is!

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadnap.blog.hu/api/trackback/id/tr2115023380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása