Szabadnap!

Szabadnap!

Videó: Zebegényi Sárkányfesztivál a hétvégén

családi papírsárkány eregetés a Dunakanyarban

2019. szeptember 13. - szabadnap

180915_zebegenyisarkanyfesztival.jpgPazar láványt nyújtó környezetben várnak minden papírsárkány eregetésre vágyó családot a Zebegényi Sárkányfesztivál szervezői. A zebegényi Sárkánydombról remek kilátás nyílik a dunára, aminek remek hangulatot kölcsönöz az égbolton szálló papírsárgányok armadája.

Videó:

Program: Zebegényi Sárkányfesztivál
Dátum: 2019. szeptember 14-15. (Szombat-Vasárnap)
Helyszín: Zebegény, Sárkánydomb
Részvétel: Ingyenes, adományokat szívesen fogadnak
További részletek: Rendezvény weboldalaFacebook event 

A szervezők leírása a rendezvényről:

Idén is fesztivál a mesebeli Zebegény mesebeli Sárkány dombján!
A közösségi finanszírozású fesztivál idén 9. alkalommal kerül megrendezésre a segítségeddel. Mi magunk sem gondoltuk anno amikor 20 évesen bele vágtunk ebbe az egészbe, hogy eddig eljutunk. Eltelt 9 év! WOW!
zebegenyisarkanyfesztival-plakat.jpgEz nekünk, szervezőknek egy szerelem-fesztivál. Szeretjük Zebegényt, a Dunakanyart, itt nőttünk fel, itt estünk nagyokat biciklivel, és remélhetőleg itt kerülnek majd jó mély mosolyráncok az arcunkra. A ráncok kialakulását elősegítendő minden évben megszervezzük a Zebegényi Sárkányfesztivált, a Dunakanyar kedvenc kétnapos családi programját, ahol kicsik és nagyok együtt mélyedhetnek el az alkotásban sárkánykészítés közben, és a természet erejében sárkányreptetés közben. Mi pedig csak nézzük hogy örültök egymásnak, az újra találkozásoknak, a finom ételeknek, a hideg italoknak, a színes indián nyárnak és a mezőn heverészésnek.
Amire idén számíthattok tőlünk:
-Sárkánykészítő műhely
-Kézműves vásár
-Workshopok
-Előadások
-Jóga a dombon
-Zenés programok
-Gyermek vetélkedők
-Sárkánykonyha
-Sárkánybuszos könnyített helyszínre jutás

Amire mi számítunk:
-Egy icipici támogatás, amivel elősegítheted a fesztivál bájának megőrzését, hogy ne kelljen még nálunk is reklámhordozókat kerülgetni.
Cserébe idén hulladékmentessé igyekszünk tenni a fesztivált, ezt örökpoharak bevezetésével próbáljuk elérni.
Egy örökpohár ára 500 Ft, ebből 250 Ft-tal a Sárkányfeszt megvalósulását segíted elő.
A helyszínen nem, vagy csak korlátozott számban lesznek elérhetők az örökpoharak, a többi támogatói ajándék pedig külön-külön lesz beszerezhető.
Hogy ne maradj le semmiről, jobb, ha előre gondoskodsz a sárkányellátmányról.
A fesztiválra való belépés ingyenes és az is marad, de az insfrastruktúra teremtés költségeit valahogy együtt kell összedobnunk, hogy mindenki örüljön, és kényelmesen érezze magát.
AZ ADOMÁNYOZÁSRÓL bővebb infot ebben a bejegyzésben találsz: https://www.facebook.com/teddmagadszabadda/photos/pcb.2423593447925972/2423590177926299/?type=3&theater

Ha csak úgy utalnál nekünk egy kis sárkányfesztrevalót, akkor mi elteszünk neked 1 örökpoharat, akkor is, ha nem kéred, hátha megérkezel.
Bankszámlaszámunk a következő:
Zebegényi Sárkány Egyesület
CIB Bank
10700323-69270158-51100005
Megjegyzésben tüntesd fel a következőket, különben nem fogjuk tudni azonosítani mit szeretnél ajándékba a kedvességedért cserébe!
ADOMANY-(csomag_neve_amit_választottál), email cím.
�☀️Ha csak simán szeretnél minket támogatni, de eljönni úgy látod nem fogsz tudni, akkor csak az ADOMANY szót írd kérlek a megjegyzés mezőbe utaláskor!

Forrás: Zebegényi Sárkányfesztivál

Tetszett? Kövess minket Facebookon és iratkozz fel a YouTube-on is!

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadnap.blog.hu/api/trackback/id/tr1915075304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása