Szabadnap!

Szabadnap!

Video: Utazás Kiállítás a Hungexpón

vasárnapig látogatható az idei Utazás Kiállítás

2020. február 29. - szabadnap

utazas-kiallitas-2020.jpgCsütörtöktől-vasárnapig látogatható a Hungexpo szokásos évi Utazás Kiállítása, ahol mint minden évben most is sergszemlét tartanak a különféle utazási irodák, légitársasgások, szállodák, szálláshelyek és az utazási területen érintett minden gyéb szervezet. A kiállítás idei díszvndégei Olaszország és Eger. A hétvégén pedig itt tartják a Járatlan Utakon fesztivált is, ahol utazók, bloggrek találkozhatnak egymással és közönségükkel, hogy élőben elhangzó élménybeszámolókból is meismerhesék a sokak által a közösségi média révén már többé-kevésbé ismert kalandokat.

Rendezvény: Utazás Kiállítás - Járatlan utakon fesztivál
Helyszín: HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ
Cím: 1101 Budapest, Albertirsai út 10.
Időtartam: 2020. február 27-március 1.
Belépő: 2650 Ft

A koronavírus járvány ellenére is változatlanul megtartják a Hungexpo Utazás kiállítását, melynek idén Olaszország a nemzetközi és Eger városa a hazai díszvendége. Több más országhoz hasonlóan mindkét díszvendég érintett a járványban, de mint arról az Index is beszámolt, a szervezők szerint a kiállítás nem jelent fertőzés kockázatot.

A rendezvényen most is számtalan programmal, játékkal, ajánlatokkal és akciókkal várják az utazni vágyókat a felvonuló utazási irodák, szálláshelyek és a turizmusban egyéb módon érintettek. A kiállítás kísérő rendezvényeként idén is számos programot kínál a Járatlan utakon fesztivál, akárcsak a Budapest Boat Show.

 

Tetszett? Kövess minket Facebookon és iratkozz fel a YouTube-on is!

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadnap.blog.hu/api/trackback/id/tr4515497362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása