Szabadnap!

Szabadnap!

Ingyen látogatható a Sajtófotó Kiállítás

idén a Műcsarnok melletti parkban látható

2021. július 18. - szabadnap

210715_sajto-foto-kiallitas1.jpgA Műcsarnok mellett a Városligetben nyílt meg a 39. Magyar Sajtófotó Kiállítás az elmúlt év legérdekesebb díjazott képeit bemutatva az érdeklődőknek.

Videónk:

210715_sajto-foto-kiallitas2.jpgDátum: 2021. július 15- augusztus 15.
Nyitva tartás: 0-24
Helyszín:
Műcsarnok mellett
Cím: 
Olof Palme sétány
Belépés: díjtalan

A szervezők közleménye:

A Magyar Újságírók Országos Szövetsége Fotóriporterek Szakosztálya tisztelettel meghívja Önt és minden kedves barátját a 39. Magyar Sajtófotó Kiállítás ünnepélyes megnyitójára, 2021. július 15-én, 10 órára, Budapesten, a Műcsarnok kültéri lépcsőire. Megnyitó beszédet Erdei Anna immunológus, a Magyar Tudományos Akadémia főtitkárhelyettese mond. Itt hozzuk nyilvánosságra a 39. Magyar Sajtófotó Pályázat két nagydíjának, a MÚOSZ Nagydíjnak és az André Kertész-nagydíjnak a nyertesét.A kiállítás, amelyet a rendezők – a MÚOSZ Fotóriporterek Szakosztálya és a Capa Központ – első ízben mutatnak be szabadtéren, 2021. augusztus 15-ig látható a Műcsarnok mellett, az Olof Palme sétány elején. A tárlaton a 39. Magyar Sajtófotó Pályázat minden díjnyertes képe megtekinthető. A megnyitón adják át a Capa Központ által – a MÚOSZ Fotóriporterek Szakosztálya partnerségével – alapított Fotóriporteri Életműdíjat is az idei kitüntetettnek, Benkő Imrének.

Tetszett? Kövess minket Facebookon és iratkozz fel a YouTube-on is!

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadnap.blog.hu/api/trackback/id/tr1116630352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása