Szabadnap!

Szabadnap!

Programajánló: Nemzetközi hangjegyek

ingyenes szabadtéri koncert a Hősök terén

2021. augusztus 18. - szabadnap

nemzetkozi-hangjegyek.jpgNemzetközi hangjegyek címmel tartanak ingyenes szabadtéri komolyzenei koncertet a Szépművészeti Múzeum előtt. Több ország világhírű fellépői ünneplik együtt az Európa Tanács Miniszteri Bizottságának magyar elnökségét az Emberi Erőforrások Minisztériuma szervezésében.

Rendezvény: Nemzetközi hangjegyek
Dátum: 2021. augusztus 18. (Szerda)
Kezdés: 18:30
Helyszín: Hősök tere a Szépművészeti Múzeum előtt 
Részvétel: Ingyenes

Az esemény Facebook oldalán megjelent információk:

Három városban nyolc programmal, koncertekkel, kiállításokkal és konferenciákkal is készül az Európa Tanács Miniszteri Bizottsága magyar elnökségének idejére az Emberi Erőforrások Minisztériuma.
A világ minden tájáról érkező fiatal, hangszeres tehetségek Budapesten is koncerteznek számos szórakoztató előadóművészeti produkció kíséretében. Vásáry Tamás világhírű zongoraművész, Kossuth- díjas karmester és az általa alapított Kodály Zoltán Ifjúsági Világzenekar koncertezik a Szépművészeti Múzeum előtt augusztus 18.-án 18:30-kor. A műsoron Kodály Zoltán Háry János című daljátéka és Beethoven 7. szimfóniája is szerepel.
A magyarországi programok mellett az Európa Tanács székhelyén, Strasbourgban is lesznek szabadtéri kiállítások és koncertet adnak a Kis Virtuózok is.

 

 

Tetszett? Kövess minket Facebookon és iratkozz fel a YouTube-on is!

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadnap.blog.hu/api/trackback/id/tr5716663220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása