Szabadnap!

Szabadnap!

Ingyenes koncert: Ismét koncertezik a Xiloton Együttes

szokásos tanévkezdő koncert a Kobuciban

2021. szeptember 03. - szabadnap

190831_xiloton-koncert.jpgSzombaton ismét a Kobuciban koncertezik a Xiloton Ütős Együttes, ezúttal ingyenes belépéssel várnak minden érdeklődőt. Gyerekek, családok és felnőttek számára egyaránt hangulatos matiné program.

Videónk:

Dátum: 2021. szeptember 4. (Szombat)
Kezdés: 10:30
Időtartam: 1,5 óra
Helyszín: Kobuci Kert
Cím: III. kerület, Fő tér 1.
Belépés: díjtalan

A koncert Facebook eseményénél azt írják:

Hetedhét című nyárköszöntő családi koncert a Kobuciban!
Vendégművész: Iván Gábor
A XiloTon Ütőegyüttest 2009. decemberében hívta életre hat olyan fiatalember, akik szabadidejüket értékteremtésre szerették volna áldozni. Zenei tanulmányaikat együtt folytatták, melynek során életre szóló élményekkel, tapasztalatokkal lettek gazdagabbak, és meghatározó útmutatást kaptak - nem csak zenei kérdésekben. Legtöbbjük ma már többgyermekes családapa, így az együttmuzsikálás mellett, a produkciók összeállítása során a legfontosabb szempontként a gyermekek szórakoztatását, ízlésviláguk színesítését, és képességeik fejlesztését tekintették. Céljuk - az ütőhangszeres muzsika bemutatásán keresztül - közel vinni az érthető, élvezhető zenét a gyermekekhez és a közönséghez, átadni a zene művelésének örömét, lehetőségeit már óvodás kortól kezdve, illetve mindazt, amit számukra mindezek jelentenek.
Koncertjeik programja ritmusos, dallamos, foglalkoztató, érdekes, izgalmas, virtuóz, vicces, játékos, és komoly egyben, amelyek színvonalas, könnyed szórakoztatást nyújtanak a legkisebbektől az idősebbekig mindenkinek egyaránt.
Az együttes kifejlesztett egy olyan pedagógiai módszert is, melynek segítségével komoly eredmények érhetőek el már óvodás korú gyermekekkel is, mivel részesei lehetnek a közös muzsikálás élményének. A módszer egyes elemei az előadások során is megjelennek.
A belépés díjtalan! 

 

Tetszett? Kövess minket Facebookon és iratkozz fel a YouTube-on is!

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadnap.blog.hu/api/trackback/id/tr8916679190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása