Szabadnap!

Szabadnap!

Videó: Fogad még adományokat a Mikulásgyár

2021. december 16. - szabadnap

211201_mikulasgyar-telapo.jpgIdén is működik a Mikulásgyár és december 21-ig várják az adományokat, hogy a rászoruló családok ünnepét egy kicsit szebbé tegyék. Az adományokat személyesen az 56-osok terén felállított Mikulásgyár sátorban is le lehet adni, illetve a Pólus Center gyűjtő állomásán és Mikulásgyár jelzéssel bármelyik postán fel lehet adni.

Videónk:

A járványra való tekintettel idén a plüss állatok helyett első sorban tartós élelmiszereket, tisztító és tisztasági szereket várnak, de azért játékokból is bőven akad még mindig az adományok között.

A Mikulásgyár közleménye:

A MikulásGyár nem tesz különbséget ember és ember között, nem kérdezi, ki miért éhezik. Ha tud, segít, tekintet nélkül származásra, etnikumra, nemzetiségre, vallásra, életkorra. A MikulásGyár szellemisége a humánumból és a szolidaritásból fakad.

A MikulásGyár elsősorban tartós élelmiszert, tisztító- és tisztálkodási szereket, édességet vár adományként. Fontos hangsúlyozni, hogy a rászorultaknak tartós élelmiszerre van a legnagyobb szükségük, így, amennyiben lehetőségük van, hozzanak minél több konzervet, tésztát, lisztet, cukrot, rizst, krumplit, almát, olajat, ivóvizet, édességet.

A Magyar Posta közreműködésével idén ismét lehetősége nyílik a legkisebb településen élőknek is az ünnepek közeledtével adományokkal sgíteni a rászorulókat. Az adakozók a legtöbb postán leadhatják zárt dobozban adományaikat december 1. és december 21. között. Az adományokat országszerte a legtöbb postán térítésmentesen veszik át, a lezárt dobozokra csupán rá kell írni nagybetűkkel: MIKULÁSGYÁR.

A MikulásGyár idén december 1. és december 21. között tart nyitva:
- a budapesti 56-osok terén 09.00 és 21.00 óra között, 
- a Pólus Centerben 10.00 és 19.00 óra között.

Hivatalos MikulásGyár-gyűjtőpont a legtöbb posta: Postahelyek lista letöltése

Kérjük, a postán feladandó adományokat minden esetben zárt dobozokba tegyék, s a dobozokra írják rá nagybetűkkel: MIKULÁSGYÁR.

Forrás: mikulasgyar.hu 

Tetszett? Kövess minket Facebookon és iratkozz fel a YouTube-on is!

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadnap.blog.hu/api/trackback/id/tr6616784776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása