Szabadnap!

Szabadnap!

Video: Különleges látványorgia a Cinema Mystica

egyedülálló látványvilágba léphetünk a Margitszigeti Palackozóban

2022. június 04. - szabadnap

220513_cinemamystica1.jpgVasárnapig volt lehetőségünk megcsodálni a Cinema Mystica páratlan látványvilágot teremtő vetítéseit az egykori Margitszigeti Palackozóban kialakított Kristály Művészeti térben.

Videónk:

Kiállítás: Cinema Mystica
Dátum: 2022. május 13-június 5.
Helyszín: Margitszigeti Kristály Színtér (Volt Palackozóüzem)
Jegyár: 4400 Ft
Bővebb információ: cinemamystica.net

A rendezők ismertetője:

Cinema Mystica kiállítás megnyitását nem egy, hanem három estén át ünnepelhetjük koncertekkel: elektronikus ambient, techno, audio-vizuális produkciók, VJ showk és világzene melegíti be majd a közönséget, akik az egyedi immerzív installációkat is megtekinthetik a zenés műsorok mellett. A teljes kiállítás május 13. és június 5. között tekinthető meg.
A Cinema Mystica univerzum a fény, a hang és a művészet birodalma. Egy érzékszervi utazás, mely tizenhat egyedi interaktív installáción vezet végig.
A kiállítóterek misztikus világokká alakulnak, ahol elmosódnak a határok a valóság és a vízió között, ahol a néző részesévé válik az alkotásnak, és létrejön a varázslat…
A Cinema Mystica alkotói újragondolták a művészet és a technológia kapcsolatát, létrehozva egy páratlan audiovizuális élményt, mely egyedülálló a hazai művészeti palettán. Digitális alkotások, Immerzív vetített terek, 3D nyomtatott szobrok, interaktív élmények és rövidfilmek várják a látogatót. 

 

Tetszett? Kövess minket Facebookon és iratkozz fel a YouTube-on is!

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadnap.blog.hu/api/trackback/id/tr2917848349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása